What’s on your mind?

Als je je timeline op Facebook mag geloven, beleven al je vrienden dag in dag uit de grootste avonturen. Toch lijkt schijn soms te bedriegen, zoals te zien is in deze korte film van Shaun Higton.

Dollar Shave Club

Dat een epische commercial niet per definitie miljoenen hoeft te kosten, bewijst deze briljante commercial van Dollar Shave Club; duidelijke taal en een heldere boodschap, gecombineerd met een heerlijke onderkoelde humor zorgen dat deze spot binnen no time viral is gegaan.

Random Stop

In de korte film Random Stop laat regisseur Benjamin Arfmann op indringende wijze zien hoe het leven soms in korte tijd drastisch kan veranderen. De fantastische cinematografie zorgt ervoor dat je 7 minuten lang op het puntje van je stoel zit.

Stainless, 42 Street

Slow motion video blijft een fascinerend fenomeen. Op de een of andere manier voegt de vertraging van tijd altijd iets magisch toe aan een doodnormale situatie. Neem nu deze video van Adam Magyar; het binnenrijden van een metrostation was nog nooit zo adembenemend.

Mona Watches Commercial

Een horloge is een accessoire, een sieraad dat onderdeel is van je karakter. Met dat idee moet de regisseur van deze commercial aan de slag zijn gegaan. Het resultaat is een prachtige rauwe, down to earth video voor Mona Watches. De Franse voice over en de muziek maken het plaatje compleet.

Manutan commercial

Hoe maak je een onbegrijpelijke naamswijziging bekend bij het grote publiek? Simpel! Je maakt er een briljant hilarische commercial voor. Inclusief een perfect ezelsbruggetje!

GoPro Hero 3

De GoPro camera’s hebben in een paar jaar tijd de videowereld op z’n kop gezet: klein, goedkoop en opgewassen tegen de extreemste omstandigheden. Met de nieuwste generatie camera’s komt daar ook nog de prachtige beeldkwaliteit bij. Tijd voor een kleine ode aan dit gave cameraatje!

Commercial: The Bear & The Hare

Iedereen heeft hem inmiddels al gezien en gedeeld, de magistrale stop motion video “The Bear & The Hare”. Mocht je hem nog niet gezien hebben, dit is de kerst commercial voor het Britse John Lewis Warenhuis:

Indrukwekkender dan de video zelf is natuurlijk de manier waarop de video is gemaakt. Vergeet dan ook zeker niet om de making of te bekijken!