Moodfilms

U wilt uw klant laten zien wat een fantastisch bedrijf u heeft? Met behulp van moodfilms kunt u zich onderscheiden van de concurrentie. Laat zien wat een prachtige locatie u heeft en hoe professioneel u te werk gaat. In welke branche u ook werkzaam bent, bij ons bent u aan het juiste adres.

Music Video's

MTV is dood, leve de muziekvideo! Door de opkomst van social media is het tegenwoordig misschien wel belangrijker dan vroeger om een mooie videoclip te hebben. Door onze filmervaring zijn wij de perfecte keuze voor jouw muziek videoproductie!

Commercials

Van bedrijfsfilm tot volledige commercial, wij helpen u graag bij het realiseren van uw bewegende visitekaartje. Ook voor product- of instructievideo’s bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard met oog voor detail en aandacht voor uw persoonlijke wensen.

Registraties

Organiseert u een seminar, congres, workshop of evenement? Wij helpen u graag bij het maken van een videoproductie van dit belangrijke moment. We kunnen u hierin overigens ook facilitair ondersteunen op audiovisueel gebied.

Bruiloften

U gaat trouwen en wilt naast de standaard fotosessie ook een mooie trouwfilm? Wij leggen deze bijzondere dag graag voor jullie vast als videograaf. Alles kan, we bespreken graag de mogelijkheden met jullie!

Lipdubs

Op zoek naar een leuk en actief bedrijfsuitje of teambuilding event? Boek een lipdub! Dit type muziekvideo is overgewaaid uit Amerika en geeft u de kans om uw bedrijf eens op een andere manier onder de aandacht te brengen!